Afbeelding factbook

Factbook Adelante 2023

Met gepaste trots presenteren de leden van de Medische Staf het Factbook 2023. Hiermee laten we zien wat we te bieden hebben op het gebied van medisch specialistische revalidatie en audiologische zorg. Het is daarmee een uitwerking van de Meerjarenkoers van Adelante en het geeft invulling aan het medisch strategisch beleid van onze organisatie.

Zorgaanbod in factsheets

Voor de belangrijkste patiëntgroepen hebben we het zorgaanbod in factsheets bijeen gebracht. We beschrijven daarin de kenmerken van de doelgroep, de behandelopties die we aanbieden en de wijze waarop we het aanbod van zorg verder ontwikkelen.

Het Factbook is een hulpmiddel om voor onszelf en onze collega’s duidelijk te maken waarin Adelante uitblinkt. Maar het dient ook als een overzicht waar verwijzers en ketenpartners kunnen zien wat we te bieden hebben. Ook voor patiënten en hun naasten kan het meer duidelijkheid geven aan de behandelmogelijkheden die er bij Adelante zijn. Ons Factbook is nooit af. We blijven hieraan door ontwikkelen en zullen onze ambities voor onze patiënten blijven aanscherpen.

Namens de Medische Staf Adelante,

Bertie van der Leij

Anke Verlouw, voorzitters