Volwassenenrevalidatie Adelante

Vacature Directeur Revalidatie Volwassenen

maandag 15 juli 2024

Directeur Revalidatie Volwassenen

een daadkrachtig en integraal verantwoordelijk zorgmanager

met aantoonbare veranderkundige, ondernemende kwaliteiten, gericht op strategische samenwerking en innovatie, die vanuit natuurlijk gezag verbindt

Vacatureschets

Adelante kent een tweehoofdige Raad van Bestuur. Het primaire proces is ingericht vanuit drie divisies. Samen met de directeur Services, de directeur Advies, Beleid & Control en het management van het kenniscentrum nemen zij deel aan het CMO; Centraal Management Overleg (zie ook het organigram in de bijlage 1). Momenteel wordt de divisie Revalidatie Volwassenen geleid door een interim directeur samen met de directeur van de divisie audiologie en communicatie. Hun (tweejarige) opdracht loopt af per januari a.s. en is de directe aanleiding voor de vacature.

Voor deze vacature wordt gezocht naar een ondernemende en strategisch georiënteerde directeur met veranderkundige ervaring in de zorg die de ingezette koers van Adelante onderschrijft en zich gemakkelijk extern verhoudt naar strategische samenwerkingspartners. Intern is het van belang dat de directeur zich kan bewegen in een directieteam waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheid kent en als team gezamenlijk verantwoordelijkheid voor het geheel wordt gedragen. Zorg en efficiënte bedrijfsvoering gaan hand in hand. De directie is gedreven en enthousiast, is gericht op innovatie, ontwikkeling en efficiency, maar ook op in- en externe strategische samenwerking. Deze gedeelde betrokkenheid resulteert in een positieve ontwikkeling binnen de organisatie. Gezamenlijk onderkennen zij het belang van de ingezette professionaliseringsslag, die ondersteund moet worden vanuit een cultuur- en gedragsverandering.

Lees de volledige vacature op www.crowngillmore.nl

Voor informatie en procedure
Voor meer (inhoudelijke) informatie kunt u contact opnemen met Ellen van den Hoven of Ruud van den Nieuwenhof van Crown Gillmore, telefoonnummer 033 – 28 58 700. Indien u na het lezen van de informatie geïnteresseerd bent en meent te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen, kunt u uw belangstelling kenbaar maken door uw CV en motivatie vóór 05.08.2024 via onze website te uploaden www.crowngillmore.nl. Een (ontwikkel) assessment maakt deel uit van de procedure.