Fitcare

FitCare4U programma gaat weer van start op 26 april 2024

donderdag 16 november 2023

FitCare4U programma 26 april t/m 11 mei 2024

Adelante biedt dit programma aan voor jongeren met lichamelijke beperkingen, zoals cerebrale parese, niet-aangeboren hersenletsel of spina bifida. Het programma duurt vijftien dagen en omvat zes uur therapie per middag en avond na school. Het behandelteam bestaat uit een fysiotherapeut, ergotherapeut, verpleegkundige, pedagogisch medewerker en sportmedewerker - allemaal toegewijd om de deelnemende jongeren te helpen hun functionele vaardigheden te verbeteren. Het programma wordt vergoed door de zorgverzekering na doorverwijzing door een revalidatiearts.

Meer informatie: FitCare4U / Life On Wheels (vanaf 12 jaar) - Kind en Jeugd - Adelante (adelantegroep.nl)