Watersportweek bijeenkomst 03

Watersportweek 2023

vrijdag 8 september 2023

Ook dit jaar heeft zich weer een ontzettende leuke groep van maar liefs 17 revalidanten gevormd. Allen uitgekozen door de behandelaren van de diverse diagnoseteams; hersenletsel, neurologie, amputatie, traumatologie, orthopedie, cardiologie, pijn en dwarslaesie.  Samen met 6 uiteenlopende behandelaren afkomstig van de logopedie, bewegingsagogie, fysiotherapie, verpleging en een revalidatiearts gaan zij van maandag 18 september t/m vrijdag 22 september richting de Loosdrechtse Plassen voor de jaarlijkse watersportweek.

Afgelopen 2 weken zijn de revalidanten benaderd en heeft zich in een recordtijd een groep gevormd. Gisteren tijdens de informatieavond werd er meer informatie gegeven over de watersportweek en heeft de groep met elkaar kunnen kennismaken.

Gedachte nadat een revalidant gevraagd werd om mee te gaan: "Waarom ik, wat een eer!Gevolgd door... "maar lukt me dat wel?" En nu overheerst de gedachte "natuurlijk gaat me dat lukken, ik kijk er enorm naar uit!"

Uitzwaaien op maandag 18 september mag en zullen de revalidanten zeker waarderen. Rond 09.30 uur zullen we met 3 busjes vanuit de hoofduitgang vertrekken.

Watersportweek bijeenkomst 02
Waterportweek bijeenkomst 01