Foto duckrace bedrijven

Draag ook je (st)eendje bij!

woensdag 21 juni 2023

Op zondag 02 juli 2023 vindt de 8e editie van de Duckrace in Maastricht weer plaats in het stadspark van Maastricht. Dit jaar is Adelante Tyltylschool de Maasgouw en van de twee hoofddoelen van dit evenement.

Op 2 juli strijden duizenden eendjes voor de winst. Wanneer jij ook een eendje adopteert steun je niet alleen het goede doel, maar maak je ook kans op mooie prijzen. Wat dacht je van een Kamado BBQ, een playstation 5, of een dinerbon van Chateau Neercanne?

Hoe werkt het?
Via bijgaande link of QR-code kun je een eendje voor 5 euro adopteren. Per mail ontvang je dan een unieke code van jou eendje.

Klik op onderstaande link om een eendje te adopteren!
https://adopteer.duckracemaastricht.nl/afrekenen?via=adelante


Op zondag 2 juli zwemt jou eendje mee voor de prijzen. Vanaf 12.00 uur kun je je eendje komen aanmoedigen in het stadspark van Maastricht.

Op deze gezellige dag zijn er verschillende optredens en (kinder)activiteiten.

Er is ook nog een Business race voor alle bedrijfseendjes. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op via socialsmaasgouw@adelantegroep.nl

Draag jij ook je (st)eendje bij?
Deel de link of QR-code ook met al je vrienden, familie, collega's en kennissen zodat we samen een mooi bedrag kunnen ophalen voor onze leerlingen van Adelante Tyltylschool de Maasgouw!

Meer info?
www.duckracemaastricht.nl