Media-aandacht voor tinnitus

maandag 25 juli 2022

Jongeren en ouderen meer bewust maken van het risico van luide muziek. Hoe meer aandacht we besteden aan preventie, hoe beter!

Gehoorklachten door te lange blootstelling aan harde muziek, zoals op een festival of café, is nog steeds een veel voorkomend gegeven. Wanneer je geen gehoorbescherming draagt krijgt het gehoor niet altijd de kans om zich te herstellen en kan gehoorschade opleveren.

Klinisch fysicus –audioloog Dyon Scheijen van het Adelante tinnitus expertisecentrum geeft in dagblad de Limburger, en in een nieuwsitem van L1 online, meer uitleg over hoe je gehoorschade of een piep in je oor kunt voorkomen, en wat is er aan te doen is als je er last van hebt.

  • Lees hier het artikel in dagblad de Limburger.
  • Bekijk de nieuwsuitzending van L1 hier.
80627 img 0552

L1 in gesprek met Dyon Scheijen, Klinisch fysicus – audioloog Adelante.